NIEUWSFLITS 2019-2

Stef v.d. Berg (HZP) valt in de prijzen

Op 3 en 9 februari j.l. vond het Winterswijk Open toernooi plaats. Hieraan hebben verschillende Doesburgse kegelaars deelgenomen. Slechts één deelnemer, Stef v.d. Berg behaalde een podiumplaats. Hij werd 3e in de C-categorie.

De volledige uitslag kunt u inzien door HIER te klikken

Schijnwerpers op Kegelcentrum Doesborgh

Niet alleen doet het SKD bestuur alle moeite om ons kegelcentrum figuurlijk bij de Doesburgse bevolking in de schijnwerpers te zetten maar heeft dit ook nu letterlijk gedaan. Leden van de Technische Commissie hebben op 13 februari verlichting aangebracht om de naam van ons kegelhuis ook in de avonduren duidelijk zichtbaar te maken. 

kegelhuisbelettering19021Dkleinkegelhuisbelettering190214Cklein
overdag                                                                     's avonds

Nieuw professioneel koffiezetapparaat aangeschaft

Het bestuur is tot aanschaf van een nieuwe koffiezetmachine overgegaan. Filters voor het oude koffiezetapparaat waren nog zeer moeilijk te verkrijgen. Er is nu niet alleen de standaard kop koffie en glas thee te bestellen die overigens nog voor dezelfde prijs worden verkocht, maar ook cappuccino (€ 1,60) en warme chocolade (€ 1,80).

kegelhuiskoffiemachine190214Dklein

Diverse roosters vindt u onder ’Agenda’ 

Bij agenda treft u het OGK competitierooster 2019, griffierrooster voor Doesburg 2019, SKD 40-ballenwedstrijd en de uitnodiging voor de OGK middagcompetitie voorjaar 2019 aan.