NIEUWSFLITS 2019-4

Inloop woensdagmiddagen verplaatst wijziging!

Op de woensdagmiddag van 17 april en 1 mei 2019 wordt in ons Kegelcentrum Doesborgh de middagcompetitie gehouden.
De inloop op de woensdagmiddag wordt daarom verplaatst naar 24 april en 8 mei 2019.

Nieuwe voorzitter Alles Om

Op de jaarvergadering van Alles Om op 15 februari is Herman Pelgrom afgetreden als voorzitter van Alles Om. Herman is 30 jaar voorzitter van deze club geweest en vond de tijd gekomen om het rustiger aan te gaan doen. Herman heeft zich niet alleen al die jaren enorm ingezet voor zijn vereniging maar ook bij het tot stand komen van ons kegelhuis. Alles Om en kegelend Doesburg zijn hem dan ook veel dank verschuldigd en hopen dat hij nog vele jaren in goede gezondheid zonder bestuurlijke verplichtingen van de kegelsport kan blijven genieten. Bert Groeliker is gekozen als nieuwe voorzitter.

Alinkhoek Toernooi

In Alinghoek (Drente) is de afgelopen twee weken, 9 tm 23 februari, het jaarlijkse Alinghoek toernooi gespeeld. Deze wedstrijd bestaat uit twee ronden. Aan de voorronde deden acht SKD'ers mee van BPR, HZP en VOG. Per klasse worden de zes hoogste gooiers geplaatst voor de finaleronde. Hierin slaagden Tonny Baars (1e in de B-klasse) en Erik-Paul Tenwolde (1e in de A-klasse). In de finaleronde wist Tonny zich wederom in de top te handhaven en eindigde op een fraaie tweede plaats met een gemiddelde van bijna 81, achter Leo Tappel uit Eerbeek. De finale in de A-klasse was heel spannend met als winnaar Harry Timmer, net voor de Nederlands kampioen John van de Meulen. Erik-Paul eindigde buiten de top 3 op de vierde plaats, maar won wel de wisselbeker (voor hoogste totaalscore van Voorronde en finale).
PHOTO 2019 02 24 02 36 42PHOTO 2019 02 24 02 37 46

Uitslag staat hier, maar geen directe snelkoppeling:
http://www.kegelclubalinghoek.nl onder Alinghoek toernooi, Voorronde en finale.

Nieuwe friteuse
fritespankleinFormaat

Geleidelijk wordt alle keukenapparatuur vervangen. Na een eerdere aanschaf van een magnetron, onlangs een nieuw koffiezetapparaat is nu ook een professionele duofriteuse aangeschaft. Wel met kraantjes want voor een smakelijke snack moet het vet regelmatig worden vervangen en voor het schoonmaken wel zo makkelijk. De prijs van bitterballen e.d. wordt echter niet gewijzigd! 

Overdracht voorzittershamer Beheercommissie

Lieve kegelvrienden

Graag wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en de steun die ik de afgelopen 2 jaar van iedereen heb gekregen, toen ik Voorzitster van de Beheercommissie was.
Zaterdagavond tijdens de Vrijwilligersavond werd ik door de Voorzitter bedankt en kreeg een prachtige bos bloemen en een envelop met inhoud.
Daarvoor mijn dank. 
Tijdens de eerste vergadering van Netty heb ik haar de Voorzittershamer overhandigd, die ik weer van Jannie had gekregen.
Netty wil ik heel veel plezier en succes wensen in haar functie als Voorzitster.
Allemaal bedankt.   
Thea

 

overdracht TheaNetty

Indeling OGK middagcompetitie

Onder "Agenda" treft u de indeling van de OGK middagcompetitie voorjaar 2019 aan! De indeling is recentelijk gewijzigd!!