NIEUWSFLITS 2019-5

Ton Notten overleden.
Ton Notten
Zondag 7 april j.l. bereikte ons het droeve bericht dat Ton Notten op 82-jarige leeftijd is overleden. Menigeen wist dat hij al geruime tijd ernstig ziek was en uitbehandeld was. Volgens insiders heeft hij zich hier geheel in berust. Ton is bij vele Doesburgse kegelaars bekend als een zeer aimabel persoon. Hij heeft bijzonder veel voor de kegelsport in het algemeen en voor de OGK in heb bijzonder betekend. Bij de bouw van ons kegelhuis bracht hij ons vaak een bezoek om zodoende op de hoogte te blijven van onze vorderingen. Hij was erg begaan met de continuering van de kegelsport in Doesburg.

De KNKB en OGK hebben ook een zelfde in memoriam op hun site geplaatst en deze kunt u lezen door voor de KNKB website HIER te klikken. Voor de OGK site kunt u HIER klikken.

De Doesburgse kegelaars wensen familie, (kegel)vrienden en kennissen veel sterkte met dit verlies!

Menu website aangepast

Wellicht is het u (nog) niet opgevallen maar de knop "Agenda" is in het hoofdmenu van de website verdwenen. Alle wedstrijd gerelateerde artikelen en items treft u voortaan aan bij "Wedstrijden". Hierin vindt u niet alleen de uitslagen van de KNKB wedstrijden, de OGK competitie en OGK Middagcompetitie maar ook van diverse evenementen. Tevens is er informatie betreffende OGK, SKD wedstrijden en Toernooien zoals het Doesborgh Open. Ook de SKD Jaarkalender en de "Livescore" zijn bij "Wedstrijden" ondergebracht.