NIEUWSFLITS 6 2018

 

Belangstelling Doesburgse kegelaars voor Open Dierense Kampioenschappen groot

Maar liefst 20 Doesburgse kegelaars hebben deelgenomen aan de Open Dierense Kampioenschappen die op vrijdagmiddag en -avond 2 november, zaterdag 3 november, zondag 4 november en zaterdag 10 november in Dieren werden gehouden. De belangstelling voor dit toernooi is erg groot vandaar de diverse speeldata.
Twee Doesburgse kegelaars gingen met een prijs naar huis, Ria Jansen van ONA die eerste werd in de Dames B met 444 hout en Erik-Paul Tenwolde die eerste werd bij de Heren A met 520 hout. 

ODK2018RiaJansen Winnaar B1kleinRia Jansen ontvangt haar prijs 

Volledige uitslag? klik hier

Netty Timmermans nieuwe voorzitter Beheercommissie

Algemeen bekend was dat Thea Kleine om persoonlijke reden besloten had, na 2 jaar voorzitster van de Beheercommissie te zijn geweest, er mee te stoppen.
Zij blijft wel bardiensten doen en 1x per maand poetsen. Zij is blij dat ze de functie op 1 januari 2019 met een gerust hart kan over dragen aan Netty Timmermans. Netty, zoals een ieder ongetwijfeld weet, kegelt bij O.N.A.
Allen wensen Netty dan ook veel succes en plezier. Thea dankt iedereen voor het vertrouwen die ze haar gegeven hebben.

Inloopmiddag woensdag 12 december 2018 komt te vervallen

De inloopmiddag op woensdag 12 december gaat niet door. Op deze middag wordt de laatste wedstrijd van het OGK middagtoernooi van 2018 in ons kegelhuis gehouden. 

Nieuwjaarsreceptie 2019

De nieuwjaarsreceptie zal in ons kegelhuis plaatsvinden op zaterdag 5 januari 2019 van 16.00 tot 18.00 uur.